Gastronomiska samtal

Gastronomiska Samtal ger energi och lust!

Hans Naess och Mathias DahlgrenGastronomiska Samtal är en arena för kunskapsutbyte och samarbeten kring svensk gastronomi – käk alltså – för hela matbranschen. Initiatvitagare är Hans Naess och Mathias Dahlgren. För femte året i rad arrangerades Forum Nyköping och genomförde innovationstävlingen Matverk 2017.

Företag, organisationer, myndigheter!
Kunde bli värd för ett Matbord och bjuda in samtalspartners

Under Smaka På Stockholm var det möjligt att genomföra ett samtal enligt Gastronomiska Samtals uppmärksammade koncept Matbordet. Som värd kan ni bjuda in sju samtalspartners och i lugn och kreativ miljö samtala kring en angelägen fråga eller en trend. Samtalen filmas. Tre bord är bokade: Scan pratade om proteinskiftet, Saltå Kvarn pratar om kvalitetsskiftet och Matlust Stockholm har också reserverat ett bord för samtal (max 1 tim). För  innehållet i samtalen se Programmet mer info

Vad händer just nu?

Gastronomiska Samtal gjorde nedslag i verkligheten med korta intervjuer på plats de sk. “Nyfiken på”. Här kunde man lyssna på aktuella och intressanta matpersonligheter, alla yrkeskategorier. Några vaär förbokade medan andra sker spontant på plats (max 15 min).

Mer info: www.gastronomiskasamtal.se | You Tube | Twitter | Facebook

Detaljerad information om alla samtal år 2017 hittar du här på Program-sidan.