The Fishery

Välkommen till The Fishery

Ett Fiskeri, Fishery, är någon som odlar och skapar produkter från havet och andra vatten.
Ett Fiskeri har hand om all typ av fisk, skaldjur och ätbara vattenväxter.
Vårt mål är att servera de bästa rätterna på vårt sätt från olika vatten och regioner runt om i världen.
Malin Söderström, kock och medgrundare av the Fishery

Malin Söderströms utmärkelser: Årets Krögare (2014), ansvarig för Nobelmiddagen (2011), mottagit Gastronomiska Akademiens Silvermedalj, tidigare medlem i Svenska Kocklandslaget samt hyllad av White Guide för en Långtida Betydelsefull Gastronomisk Gärning.

 


Festivalmeny – The Fishery (14)


 

Fish Taco, Gravad Regnbåge, coleslaw Carib, friterad purjolök, vitlöksmajonnäs och koriander, smakassiett 60kr

Krispisk Fisk, Friterad fisk med lisapotatis, cruditeé och dipp, 75kr

Fiskgryta med 3xfisk, KRAV musselbuljong, grädde, örter och fullproppad med grönsaker, 85kr

Småpotatis & Dipp, Friterad småpotatis, örter & dipp, 35kr

Godisfiskar från Kolsvart, 40kr