Eatery Social

Här möts Syd- och Centralamerika med Södermalm när det traditionella mexikanska köket gifter sig med det moderna peruanska. Färska ingredienser tillagas med ovanliga kryddor och genuint hantverk.
Restaurangen i Clarion Hotel, Skanstull signeras av Marcus Samuelsson som är kreativ chef. Han har med sina influenser och erfarenheter från matkultur världen över varit med och skapat denna sociala mötesplats där maten och drycken är lika viktig som stämningen och känslan du ska få.

Menyn kompletteras av en brokig skara drycker från när och fjärran. Cocktails, öl och vin får sällskap av en stor skara Tequila och Mezcal. Den klassiska Margaritan är vår signatur.


Festivalmenyn [tält 30] Se alla andra menyer >


 

*Ceviche Verdura [SIGNATURRÄTT] med svensk tofu, picklad sötpotatis, marinerade svenska ärtor, chulpimajs, soja leche de tigre, rostad sesam & rädisor, 115kr, smakassiett 60kr
Ekologisk Tofu (Vallentuna innehållande ekologiska soyabönor från Frankrike)

Ceviche Salmon med ASC Lax, gurka, melon, picklad jalapeno, chulpimajs & leche de tigre, hel 115kr,
Norsk ACS-märkt lax och svenska grönsaker i största utsträckning

Ceviche Nikkei med strimlad rostbiff, picklad sötpotatis, chulpimajs, rädisor, soja, leche de tigre & rostad sesam, hel 115kr

Mockamole med tortillas chips, svenska gröna ärtor, lime , vitlök, chili & koriander, 45kr

Sötpotatispommes med rocotomajonäs, 50kr