East India

Het indisk gourmetmat av kockar som har gedigen erfarenhet av just indisk mat med satsning på högsta kvalitet och i möjligaste mån ekologiska och närproducerade råvaror.

Här hittar man maträtterär fullproppade med smak och kryddor t.ex den hemlagade osten panir sasli som serveras med en sötsyrlig mangosås och en kall yoghurtsås, raita.

 


Festivalmenyn [tält 27 ]    Se alla andra menyer >


 

Pani Puri med potatis, kikärtsröra inbakad i små chipsformar. Serveras med tarmarind och myntasås, smakassiett 60kr

Samosa med Chana. Krispiga veganska piroger som serveras med chana (myntasås), 49kr

*Tarka Daal [signaturrätt] Kikärtslinser med vitlök, chili och färsk ingefära kryddat med gurkmeja, 89kr
Vår signaturrätt för att den är både vegansk, ekologiskt & laktosfri.

Eastern Lamb Chop. Köttfärssås på lamm servers i wrap med sallad och chutney, 89kr

Ekologisk Tikka Masala. Marinerad grillad kycklingfilé serverad i en cashewnöt-baserad tomatsås, 110kr

Två små rätter: Tarka Daal & Ekologisk Tikka Masala ink chapati. 129kr

Allo Prantha.Ugnsgratinerat potatisbröd med indiska kryddor, serveras med mint yoghurt-sås, 39kr

Mango Lassimed yoghurt, vaniljsocker, rosenvatten & färska mango, 39kr