Bar Agrikultur

Joel ÅhlinBakom Bar Agrikultur står två av Sveriges hetaste unga hipsterkrögare: Filip Fastén och Joel Åhlin. Från början var bägge på Roslagsgatan och skapade prisvärda avsmakningsmenyer.

Nu har de öppnat Bar Agrikultur på Skånegatan dit Joel har flyttat. Här är det smårätter och plockmat som gäller. Krogen kallar sig för en minirestaurang och har ett extra fokus på att göra en bra gin & tonic.

 


Festivalmeny – Bar Agrikultur Snacks & drinkar från Stockholms Bränneri


Snacks 35kr/styck eller en av varje, 135kr

Saltgurka, smetana & honung
Inlagd kålrot, rostad kålrot, kummin & bovete
Rädisa och rågbröd
Saltstekt potatis, lök & libbsticka
Grön sparris, lagrad ost, mandel & lavendel

 

Drinkar:
Gin och Tonic (4cl), 100kr
med Dry Gin, Pink Gin eller Co-Lab Gin
OAK Gin Martini (4cl), 120kr

Provsmakning av gin (2cl), 40kr/sort
Dry Gin, Oak Gin, Pink Gin eller Co-Lab Gin