Jeffreys Food Truck

Jeffreys foodtruckMed stark inspiration från den chilenska gatumaten startade vi en truck år 2013 som serverar olika tappningar av populära Churrascos.
Churrascos serveras som en burgare med distinktionen att vi använder oss av härligt marinerade Angus innanlår som vi grillar a la minute direkt från trucken. Tillsammans både med typiska sydamerikanska smakkombinationer och svenskinspirerande smaker har vi Jeffreys.
Med vårt Angus innanlår får rätten en annan textur och med vår chimichurri-marinad blir det till en riktigt mör ”meaty” hit. Blev utsedd till Årets kötträtt 2017.
Allt som vi serverar har vi varit med och utvecklat, allt från vårt specifika bröd, Pan Amasado till vår hemlagade aioli som vi ger en latinsk kick.
Med mycket värme, glädje och god musik får vi en vibrerande totalupplevelse.

 


Festivalmenyn [tält 9]   Se alla andra menyer >


 

Churrasco– chimichurri-marinerat innanlår av angus, bröd, guacamole, bacon, ost, tomat, grillad paprikasås & aioli, hel 100kr, smakassiett 60kr

Chacarero, chimichurri-marinerat innanlår av angus, bacon, bröd, haricots verts m. chili, guacamole, aioli & grillad paprikasås, 100kr

Veggoburger, friterad halloumi, bröd, sallad, guacamole, tomat, grillad paprikasås & aioli, 100kr

Cheesesteak, chimichurri-marinerat innanlår av angus, bacon, dubbelost, stekt lök, grillad paprikasås, aioli & guacamole, 100kr

Jeffreys Foodtruck*Jeffreys 2020 [SIGNATURRÄTT] med hembakat bröd, grillad paprikasås, guacamole, sallad, chimicurri-marinad plantbaserad biff, fermenterad salsa, lime/koriander sås, 110kr
I den fermenterade salsan byter vi smaksättning utifrån vilka frukter/bär som vår grossist skulle slängt och fermenterar dem i kokos-kefir. Detta ger ett minskning av utsläpp, äldre preserveringsmetoder och utifrån filosofin att inte slänga fullt goda råvaror.

Råvarornas ursprungbrödet Pan Amasado har utvecklats med ett lokalt Stockholmsbageri. Aiolin görs från scratch med ägg från frigående höns. Chimichurri-receptet från Argentina är en fräsch oljebaserad kryddig marinad och köttet är från Black Angus.

Waste på överbliven mat: av tomaterna kokas chilenska salsan Pebre för topping, sallad fyller ut nästa guacamole, bröd blir ströbröd, av kött/bacon kokar fond.