Hoi Polloi

Hoi Polloi – a street food story

Hoi Polloi är det senaste tillskottet på den vegetariska/veganska snabbmatsscenen.
Hoi Polloi fokuserar på Baos, asiatiska ångade bröd fyllda med massa gott.

Våra Baos ska vara lätta att äta, prisvärda och enkla att servera utan bestick eller porslin.

Hoi Polloi är skapad av Maxim McKay som även är kökschef på FRIENDS’ TABLE, på Kungsholmen, där han serverar specialkomponerade menyer med kvalitativa råvaror skapade som en hyllning till det gröna köket.

 


Festivalmenyn [tält 21]   Se alla andra menyer >


 

*Hunan Red Celeriac Bao [SIGNATURRÄTT], med rotselleri, picklad rättika, morot, pak choi, yuzu-aioli, 2 för 115kr, smakassiett 60kr
Vår signaturrätt är vegansk, där stjärnan i rätten är svenskodlad rotselleri. Fokus på det gröna köket som vi ser som en naturlig framtid för street food. Vi använder oss främst av råvaror med lång livslängd.

General Tso Cauliflower Bao med blomkål, picklad rättika, gul morot, gurka och yuzu-aioli, 2 för 115kr

Teriyaki Mushroom Bao med Teriyakisvamp, picklad rättika, gul morot, pak choi och sesamfrön, 2 för 115kr