Eatery Social

Här möts Syd- och Centralamerika med Södermalm när det traditionella mexikanska köket gifter sig med det moderna peruanska. Färska ingredienser tillagas med ovanliga kryddor och genuint hantverk.
Restaurangen i Clarion Hotel, Skanstull signeras av Marcus Samuelsson som är kreativ chef. Han har med sina influenser och erfarenheter från matkultur världen över varit med och skapat denna sociala mötesplats där maten och drycken är lika viktig som stämningen och känslan du ska få.

Menyn kompletteras av en brokig skara drycker från när och fjärran. Cocktails, öl och vin får sällskap av en stor skara Tequila och Mezcal. Den klassiska Margaritan är vår signatur.

 


Festivalmeny – Eatery Social (37)


 

Taco med pulled pork på Malmagårds-gris, tomat-och svartbönsalsa med ananas och roccotomajonäs, 60kr

Taco quinoa med kronärtskocka, oliver, grillad halloumi, pico de gallo och roccotomajonäs, 60kr

Cheviche Nikkei på lax och asc-räkor med sötpotatis, chulpi majs, avocado och rischips, 80kr

Guacamole med tortillas chips, 45kr

Sötpotatispommes med roccotomajonäs, 45kr