Churrostrucken by Christenson & Grez

Churrostrucken heter egentligen Bageritrucken och ägs av Christenson & Grez, ett bageri och konditori på Barnhusgatan 1 i City. På torsdagar och fredagar gör vi churros för att vi tycker att det är roligt och gott.

Christenson & Grez har 2st vintage truckar av modell Citroen Hy som förser goda medmänniskor med nybakat bröd på helgerna.

Sortimentet varierar, men basutbudet är av olika typer av matbröd bl.a. stenugnsbakat surdegsbröd samt flera olika sorters vetebullar och vetelängder. Ibland med en annorlunda variant med rostad kokos och chokladbollsfyllning.

 


Festivalmenyn [speciellt]   Se alla andra menyer >


 

Churros med choklad, 60kr

Churros med choklad, 1 glasskula, 75kr

Churros med choklad, 2 glasskulor, 89kr

Smörbulle, 30kr

Kardemummabulle, 30kr

Chokladbollsbulle, 30kr

Kanelbulle, 30kr

Zero Waste –  För oss betyder det mer att ALLA ska få kunna njuta av en riktigt god kanelbulle. Vi skänker vidare våra produkter till människor vars “fika på stan” inte är en självklarhet. 

Dagar då vi endast producerar Churros jobbar vi á la minute i bakprocessen så att ingen smet eller churros går till spillo. Vår “signaturrätt för framtiden” just idag definieras INTE i vad vi bakar och säljer på plats. Istället väljer vi att lyfta fram en tanke och hoppas ni också blir inspirerade. Ingen kan göra allt, man alla kan göra något.