Food trucks 2017

13 av stadens bästa food trucks rullade in i Kungsträdgården för att stanna under hela 2017 års evenemang.

Charlie in The Tree

Charlie in The Tree Foodtruck, som serverar äkta street food från Vietnam. Maten lagas med färska råvaror och kryddas med färska kryddor.

Curbside

Curbside, Ett gäng killar som serverar amerikansk Street Food av hög kvalitet, t.ex hamburgare, pulled pork och hemlagad dressing. Tog hem titeln Svensk mästare i Street Food 2014.

Foodtruck Nya Carnegiebryggeriet

Nya Carnegiebryggeriet har numera en mobila gastropub (foodtruck) som serverar amerikansk inspirerad streetfood.

Fred´s Food Truck

Prisvärd USA-inspirerad gatumat så som Pulled Porc, Vegetarisk Quesadillas och Fish Tacos med syrad kål, chipotle-majonäs och picklade rödlök.

Funky Chicken Foodtruck

New York style streetfood

Good Stuff from Carotte

De serverar en rad olika och spännande maträtter med bröd och tillbehör som passar både fegisar och orädda, men även lite annat smått och gott.

HK´s Lila Food Truck

HK´s Lila Food Truck som serverar blandad meny från högrevsburgare till äkta KOBE-burgare

Indian Street Food & Co

Indian Street Food & Co med smaker från det moderna och autentiska Indien. Inspirationen kommer från de fantastiska gatusäljarna i Indien som skapar underverk med små medel.

Pang Dumplings Foodtruck

Pang Dumplings är grundat av mamma Pang och hennes två döttrar. Äkta kinesisk mat och handgjorda dumplings på färska grönsaker, färsk blandfärs samt de finaste räkorna.

Santa Maria Street Food

Santa Maria är på plats med sin nya Foodtruck och serverar en rätt från sitt nya Street Food koncept - Jamaican Jerk Tacos. Detta är karibisk street food när den är som bäst!

Sliders by Flippin´ Burgers

Flippin´Burgers foodtruck bjuder på oljiga, buckliga, lökiga och förhoppningsvis grymma sliders. De kallar konceptet för ”Sliders”. Kort och gott det här är sliders-versionen av Flippin´s burgare.

Sushitrucken

Sushitrucken erbjuder färsk sushi gjord på de finaste råvarorna med fokus på detaljer samt spännande smakupplevelser, de serverar alltså riktig gourmetsushi enligt dem själva.

The Good Gringo

Maten i foodtrucken The Good Gringo Burrito är inspirerad av ”The San Francisco Burrito”, eller som man säger i San Fransisco “The Mission-Style Burrito” eller som vi brukar kalla dem “Burritos with a mission.”

Vegan Schmegan

Vegan Scheman Foodtruck serverar hälsosam, smakfull och vegetarisk mat. Efterlängtat av många.