Ulrika Brydling

Ulrika Brydling

Ulrika Brydling har tillsammans med sin syster och man drivit Baggårdens Värdshus 1998, Marmite i Åre 1999-2008, med en placering i White guide som nr 14 år 2006, 2012-2014 Brydlings på Åhléns. Engagerad i den egna rörelsen UJC Sustainable Food sedan 2015 och driver numera Bro Park Krog på Sveriges största galoppbana.

Carin och Ulrika Brydling

Ulrika Brydling med sin syster Carina (stående)

Tidigare medlem i Team Milko (Regionalt lag bestående av enbart tjejer), tog silver i Mat OS 2004, Silver i World cup 2006, semifinal i Årets Kock 2007 och 2008, tränade Juniorkocklandslaget inför Mat OS 2008, totalt en tredjeplacering. Ledamot i Äkta Vara, Ekokockar och Ekologiska Lantbrukarna.

Titulerar sig Eko-kock, är utbildad sommelier och håller utbildningar/föreläser inom hållbar måltid för privata/offentlig sektor, kreativledare, reklamuppdrag, receptskrivande, översättningar, skriver kokböcker, domare i mat tävlingar samt tävlingsledare för tre tävlingar på konsultbasis.

Möt Ulrika Brydling här

9 juni lördag
13:00

Kockduell

Kockduell – Smaka på Italien mellan Elvira Lindqvist och Ulrika Brydling som lagar fantastisk mat på italienska råvaror. Vill du också Smaka på Italien så finns ITA i tält M (se Kartan).

• Råvarorna levereras av coop.se

Stora scen