Mikael Einarsson

Mikael Einarsson. Foto: Eric ÖstlingSedan oktober 2017 är Mikael ansvarig för matkvaliteten, gästernas upplevelser samt utvecklingen av Pontus Groups nya hållbara koncept.

Mikael har jobbat som kock i 20 år. De senast 6,5 åren har han varit övergripande kökschef för restauranggruppen Leijontornet, som rymmer restaurangerna Djuret, Restaurang Flickan (tidigare Omakase Köttslöjd), Svinet, Pubologi och pop-up-restaurangen Leijontornet 12×8 samt barerna Tweed och The Burgundy.

Mikael har även ett förflutet från Pontus in the Green House, där han arbetade som souschef under åren 2002-2003 och 2004-2005.

Deltar i år med en kockduell mot Sébastien Boudet.

Möt Mikael Einarsson här

5 juni tisdag
17:00

Kockduell

Kockduell mellan Sébastien Boudet och Mikael Einarsson

• Råvarorna levereras av Coop.se

Stora scen