Hanna Normark

Hanna NormarkHanna Normark är utbildad vid Restauranghögskolan i Umeå och har jobbat som kock och köksmästare i både Sverige, Australien, Nya Zeeland och Asien.

Hon älskar mat. Att laga mat, äta mat, läsa om mat, tänka mat och inte minst resa med mat som karta och kompass.

Med sina norrländska rötter brinner Hanna för laga god mat från grunden – gärna med svenska smaker som bas men med inspiration från hela världen.

Driver just nu restaurangkonceptet K-Märkt, ett projekt med miljötänk i fokus tillsammans med kyparen Jens Dolk och dessertmästaren Daniel Roos.

Visionen är att förena volym och kvalitet, med ett aningen udda koncept; K-märkt har ingen meny och varken kockarna eller gästerna vet innan vad som väntar.

På Smaka på Stockholm kan du se henne i en kockduell med matlagning på räddade råvaror något som hon gör dagligen.

Möt Hanna Normark här

6 juni torsdag
13:00

Kockduell på Zero Waste Day

Hanna Normark och Elvira Lindqvist i en spännande kockduell på matsvinn från festivalens restauranger och från annan matlagning i Foodtech Village-paviljongen mm.

 

Stora scen