Anna-Antonia Svedberg

Kocken och sommelieren Anna-Antonia Svedberg med fyra barn har hunnit jobbat i restaurangbranschen i 15 år och ännu inte fyllt trettio år. 

2009-2017 startade & drev Anna-Antonia Kafé Klavér på Södermalm tillsammans med sin mor Désirée. Klavér är en kombination av restaurang, kafé och kulturscen,. 2018 flyttades verksamheten till Mariefred och drivs nu vidare av Désirée och hennes man Patrik. 

Efter 2017 har hon jobbat med konsultationer inom mat & dryck, samt varit en av initiativtagarna till Stellagalan och arbetar aktivt som styrelsemedlem.

I början på 2019 tog Anna-Antonia över driften av Birkagårdens kaffestuga och lagar soppor och bakverk från grunden. 

Fokus på hållbarhet i alla led inom restaurangbransch ligger henne  varmt om hjärtat.  Här på Smaka på Stockholm – Future Food Festival kan du se henne i en kockduell på matsvinn från festivalen.

Besök gärna hennes Instagram

Möt Anna-Antonia Svedberg här

5 juni onsdag
15:00

Kockduell

Karoline Nordenfors vs. Anna Antonia Svedberg  i en spännande kockduell på räddad mat från festivalens restauranger och från annan matlagning i Foodtech Village Paviljongen.

Stora scen