Pop up-restaurangen, 11-23.00 – Proviant, Kungsholmen

När: lördag 03 juni kl 11:00
Var: Culinary Theatre

Oscar Karlsson och Jesper Skemark på Proviant Kungsholmen håller öppet fram till stängning kl.23.00. 

Svensk råvarukultur där råvaror skördas och tillagas i sin bästa säsong. Med råvarukultur menar vi smakrik, hållbar och engagerande mat, tillagad från grunden med råvaror i säsong som lyfter fram våra svenska producenter.
Se alla dagars  medverkande i Pop up-restaurangen

 

Signaturrätt, 85kr
Proviants klassiska råbiff av grovmalen oxe från Ydres gårdar med klassiska tillbehör, 85kr

 

Avsmakningsmeny, 195kr

Proviants klassiska råbiff av grovmalen oxe från Ydres gårdar med klassiska tillbehör

Skummig soppa av vårmurklor med rökt renhjärta från Funäsdalen, märgben och hembakat tunnbröd

Inkokt fjällröding från landön med syltad gurka, hyvlad fänkål, vitvinssås & brynt smör

 


Pop up-krogPOP UP-RESTAURANGEN presenteras i samarbete med:
Broil King Kenwood Braun 
Duni – GlobalMartin & ServeraScanpanSanta Maria

Mer info