Sébastien med vänner

Joel Lindqvist (Malmö)

På Salutorget kommer man i år att kunna avnjuta fantastiska bakverk och pizzor kreerade av ett 50-tal spännande gäster till Sébastien Boudet. En sväng förbi Salutorget vid Molins Fontän är ingenting som du kommer att ångra!

Bagare

Graison Gill (Bellegarde bakery i New Orleans) – Artisan Bread (Karlstad) – Beesham Soogrim – Bröd o Sovel – Brödpassion AB – Caroline Lindö (Källundagård) – Cumpane (Göteborg) – Enskedegårds bageri – Handwerk As – Ia Alsgård (PM och vänner, Växsjö) – Jeremias bageri (Örebro) – Joel Lindqvist (Malmö) – Järna bageriet (4/6) – Kim Lund (Årets bagare) – Kustbageri (Varberg) – Leipomo-konditoria Taikinajuuri – Lindeberg bageri (Orminge) – Lindingöbröd – Lundbergsbageri (Gröndal) – Park bageri och konditor – Petrus (Stockholm) – Rosensdalsträdgård (Stockholm) – Spånga bageri – Sävargården (Umeå) – Åsas bageri (Kungälv) – Marcus Skeppshandelns Köping – Café Torget (Åre) – Gräddat – The Bakery – David Knutsson

Pizzabagare SalutorgetPizzabagare

Fredrik Jonhsson (Restaurang Volt) –  Göran Svartengren  & David Bygdeståhl (Svartengrens) – Niklas Ekstedt (Ekstedt) –  Sayan Isaksson  (Esperanto) – Mathias Dalhgren (Rutabaga och Mat baren) – Paul Svensson & Christofer Ekman (Fotografiska) –  Ole T Cellton (Babette) – Carina och Ulrika Brydling  (Bro Park Krog) – Sandra Mastio (Mästerkock 2015) – Joel Lindqvist (Dessertmästare) – Filip Fastén (Agrikultur) – Fia Gulliksson  (Jazz köket Food in action) –  Janne Bonnevier  (Pizzerian 450 grader) – 800grader (Gulddrake vinnare) – Niklas Karlsson (Rosendalsträdgård) – Mickael Einarsson (Omakase köttslöjd)