Gastronomiska samtal

Gastronomiska Samtal ger energi och lust!

Hans Naess och Mathias DahlgrenGastronomiska Samtal är en arena för kunskapsutbyte och samarbeten kring svensk gastronomi – käk alltså – för hela matbranschen. Initiatvitagare är Hans Naess och Mathias Dahlgren. I år har de för femte året i rad arrangerat Forum Nyköping och genomfört innovationstävlingen Matverk.

Företag, organisationer, myndigheter!
Bli värd för ett Matbord och bjud in samtalspartners

Under Smaka På Stockholm är det möjligt att genomföra ett samtal enligt Gastronomiska Samtals uppmärksammade koncept Matbordet. Som värd kan ni bjuda in sju samtalspartners och i lugn och kreativ miljö samtala kring en angelägen fråga eller en trend. Samtalen filmas. Tre bord är bokade: Scan pratade om proteinskiftet, Saltå Kvarn pratar om kvalitetsskiftet och Matlust Stockholm har också reserverat ett bord för samtal (max 1 tim). För  innehållet i samtalen se Programmet mer info

Vad händer just nu?

Gastronomiska Samtal gör nedslag i verkligheten med korta intervjuer på plats de sk. ”Nyfiken på”. Du får lyssna på aktuella och intressanta matpersonligheter, alla yrkeskategorier. Några är förbokade medan andra sker spontant på plats (max 15 min).
Vi uppdaterar löpande allt som händer med namn, tid och plats .

Mer info: www.gastronomiskasamtal.se | You Tube | Twitter | Facebook

Allt eftersom samtalen blir bokade så lägger vi upp detaljerad information om alla samtal här på Program-sidan.