FoodTech Village

Framtidens mat, hur vi lagar och äter den

När matsystemet nu står inför samma förändring som nästan alla andra sektorer i samhället har genomgått till följd av nya innovationer och Internet, står de teknikintensiva och innovativa entreprenörerna i främsta ledet.

Mer exakt står de i Smaka på Stockholms FoodTech Village och där möter de människorna som står i främsta ledet för att delta i omstöpningen, det vill säga dig!

Är du intresserad av hur vi ska kunna klara matförsörjningen i framtiden och göra planeten och alla på den hållbara och hälsosamma, då är det hit du ska bege dig. Varje dag möter du nya, spännande koncept som kommer att öppna dina ögon och få dig att fundera i nya riktningar.

Sannolikheten är stor att du under Smaka på Stockholm kommer att vara en av de första att träffa dem som kommer att bli framtidens stora spelare inom matvärlden. Finns det något bättre att servera till fantastisk mat och dryck än framtiden?

Mer om FoodTech Village presenteras löpande på sidan Program.

Parallelt med Smaka på Stockholm hålls den 1-2 juni den stora FoodTech-konferensen The Big Meet. Det är den stora FoodTech-konferensen där matsektorn samlas i Stockholm för att prata om framtiden. Mer om detta finnas att läsa på Sweden FoodTech.