Cook-along – Frukt & Grönt

COOK-ALONGER med frukt & grönt

Sigrid BárányPanasonic Culinary Theatre, lär Dig laga god, nyttig och enkel mat med hjälp av Sandra Mastio, Sigrid Bárány och Panasonics köksmaskiner. Massor med smarta tips och jättegod mat får ni som deltager i dessa cook-alonger.

En cook-along är att lära sig laga en maträtt tillsammans med kända kockar. När maten är klar sätter ni er tillsammans och äter det ni lagat och givetvis finns det en massa god och passande dryck att välja på. Så samla ihop gänget eller familjen och lär er laga något smarrigt och spännande tillsammans. Cook-alongerna bokar man i förväg och inom kort kan du göra dina Bokningar här.

 


Cook-alonger kl. 12.00, 14.00, 16.00 och 18.00 varje dag.

Sandra Mastio leder cook-alongerna den 1/6, 2/6 och 4/6.

Meny för cook-alongerna med Sandra Mastio:
Juiceshot på rabarber, jordgubbe och rödbeta
Örtrostade färska tomater på surdegsbröd med riven buffelmozzarella och pumpafröpesto med sardeller
Frisk ärtsoppa med crudité på säsongens gröna

Sigrid Bárány leder cook-alongerna den 3/6, 5/6 och 6/6.

Meny för cook-alongerna med Sigrid Bárány:
Drinkar: Rödbetsdrink, Frusen rabarber-jordgubbsmargarita och Ingefärslemonad
Laxtaco m. Kiwi- och avocadosalsa, Pico de gallo, Srirachasås och sallad.
Mango- och passionssorbet

Vi återkommer inom kort med cook-along recepten. Till Programmet | Övriga cook-alonger

 


Cook-alongerPANASONIC CULINARY THEATRE presenteras i samarbete med:
Panasonic – ICA Sverige
Duni – Global – Norsk Fisk –  Salmalax – Santa Maria – ScanpanMSC – ASC