Cook-along – Sommargrilla

COOK-ALONGER med kött, fisk och grönt

Culinary Theatre i samarbete med Broil King & Kenwood, cook-alonger med kött, fisk och grönt med Kenwoods köksmaskiner på grillar från Broil King. Här lagar Du mat alla dagar tillsammans med olika kända kockar 4 gånger/dag.

En cook-along är att lära sig laga en maträtt tillsammans med kända kockar. När maten är klar sätter ni er tillsammans och äter det ni lagat och givetvis finns det en massa god och passande dryck att välja på. Så samla ihop gänget eller familjen och lär er laga något smarrigt och spännande tillsammans. Man kan vara 6 deltagare i varje kök och totalt finns det 6 kök i denna matteater. Cook-alongerna bokar man i förväg här på Bokningar »

 

Fr.v: Carina & Ulrika Brydling, Gustav Trägårdh, Jennie Wallden, Karolina Sparring & Johanna Westman


Cook-along  varje dag – kl. 13.00, 15.00, 17.00, 19.00


 

1 JUNI –  Carina Brydling och Ulrika Brydling

MENY & RECEPT: Grillad sallad, sparris och blomkål med bryntsmörcitronette och pocherat ägg

OBS! kl. 19.00 är en unik cook-along i samarbete med Resq Club  och Matsmart där man räddar mat som annars skulle gå till spillo. Menyn för denna unika cook-along därför okänd. Mer info


2 JUNI – Gustav Trägårdh

MENY & RECEPT: Knaprig fläskkarré, med asiatisk glace, stompad sötpotatis och snabb kimchi i Peking-pannkaka


3 JUNI – Juniorkocklandslaget och Santa Maria

MENY & RECEPT: Bönchili m. mangocreme fraiche och gurksalsa i coconut och pepper tortilla; Grillad Crispy Chicken Wrap med raita och sallad ; Sotad Tartar med grillad shiitakesvamp, Tellicherrymayo med chipotle

Här kommer Santa Maria tillsammans med Kasper Kleihs, Desiree Jaks, Rasmus Olander samt Jesper Jakobsson från Junior-kocklandslaget att laga streetfood med guldkant.

 

Fr.v: Desirée Jaks, Kasper Kleins, Rasmus Olander och Jesper Jakobsson


4 JUNI och 5 JUNI – Jennie Walldén

MENY & RECEPT: Flankstek Gagnam Style samt Lax – och avocadotartar Koreana

Jennie leder cook-alonger där koreanska smaker möter svenska råvaror och skapar ny dynamik på tallriken!


6 JUNI Johanna Westman & Karolina Sparring (barnvänligt)

MENY & RECEPT:  Ramslökssill med råmarinerade primörer och smörstekt rågbröd samt Spett på fläskkarré med grillad romescosås, grillad hjärtsallad och foliepotatis

En lite extra barnvänlig cook-along för hela familjen! Rekommenderad ålder från 7 år.

ERBJUDANDE! Alla barn (t.o.m. 15 år) som deltar i betalande vuxens sällskap får gå kostnadsfritt. Gäller för upp till 3 barn per betalande vuxen. 

Programmet Övriga cook-alonger | Bokningar


CULINARY THEATRE i samarbete med BROIL KING och KENWOOD

Broil King Kenwood Braun – ICA Sverige
Duni – GlobalScanpanSanta MariaMSC –  ASC – Korean Agro-Fisheries and Food Trade Corporation –  Norsk Fisk –  Salmalax