Cook-along – Sommargrilla

COOK-ALONGER med kött, fisk och grönt

Culinary Theatre i samarbete med Broil King & Kenwood, cook-alonger med kött, fisk och grönt med Kenwoods köksmaskiner på grillar från Broil King. Här lagar Du mat alla dagar tillsammans med olika kända kockar 4 gånger/dag.

En cook-along är att lära sig laga en maträtt tillsammans med kända kockar. När maten är klar sätter ni er tillsammans och äter det ni lagat och givetvis finns det en massa god och passande dryck att välja på. Så samla ihop gänget eller familjen och lär er laga något smarrigt och spännande tillsammans. Cook-alongerna bokar man i förväg och inom kort kan du göra dina Bokningar här. Man kan vara 6 deltagare i varje kök och totalt finns det 6 köko denna teater.

 

Cook-alonger: 13.00, 15.00, 17.00 och 19.00 kan man laga man med

1 juni – Systrarna Brydling dvs. Carina Brydling och Ulrika Brydling håller i första dagens cook-alonger

2 juni – Gustav Trägårdh från Sjömagasinet. Meny som tillagas på cook-alongen: Knaprig fläskkarré, med asiatisk glace, stompad sötpotatis och snabb kimchi i Peking-pannkaka. Recept läggs ut här innan cook-alongen.

Juniorkocklandslaget 2017

3 juni med Desirée, Jesper och Rasmus

3 juni  Juniorkocklandslaget och Santa Maria. Här kommer Santa Maria tillsammans med Kasper Kleihs från Kocklandslaget och Desiree Jaks, Rasmus Olander samt Jesper Jakobsson från Junior-kocklandslaget laga streetfood med guldkant. Meny som tillagas på cook-alongen: Bönchili m. mangocreme fraiche och coconut och pepper tortilla, Grillad crispy chicken med rajita och grillat chapatibröd och Sotad tartar med picklade lökar, grillad shiitake och chili och svartpepparmayo. Recept läggs ut här innan cook-alongen.

4 juni och 5 juni – Jennie Walldén Hon leder cook-alonger där koreanska smaker möter svenska råvaror och skapar ny dynamik på tallriken!
Menyn som tillagas på cook-alongen: Flankstek Gagnam Style samt
Lax – och avocadotartar Koreana. Recept läggs ut här innan cook-alongen.

6 juni Johanna Westman & Karolina Sparring  från Mosebacke Matstudio.
Meny som tillagas på cook-alongen:  Ramslökssill med råmarinerade primörer och smörstekt rågbröd samt Spett på fläskkarré med grillad romescosås, grillad hjärtsallad och foliepotatis.

 

Vi återkommer inom kort med cook-along recepten.   Till Programmet Övriga cook-alonger


 

Cook-alongerCULINARY THEATRE i samarbete med BROIL KING och KENWOOD 
Broil King Kenwood Braun – ICA Sverige
Duni – GlobalScanpanSanta MariaMSC –  ASC – Korean Agro-Fisheries and Food Trade Corporation –  Norsk Fisk –  Salmalax